23 nov. 2009

Ich habe ein blog so Ich bin cool !

Îmi voi imagina că am o grămadă mare de cititori care mă iubesc (inclusiv Traian Băsescu).

În timp ce îl cream pe Mister al meu Blog, am aflat că mai am multe bloguri. Foarte multe. Domnul ştie când le-am mai făcut şi pe alea. Se pare ca printre grămezile mele de bloguri acesta e singurul in care am postat ceva.

Nu-mi plac blogurile cu înjuraturi. Am dat acum ceva timp de un blog a lu' unu jmecker din Cluj (nu mai ştiu blogul, pentru că nu l-am mai accesat de atunci) care înjura "ca la uşa cortului" tot ce apuca. Povestea ceva şi dintr-o data aparea o "da-o in ... mă-sii", (fără puncte-puncte şi fără cratimă) total neintegrat în restul frazelor. Nu mi-a plăcut. Nu fac ca el.

Habar n-am să postez. Dacă iasă bine totul voi fi fericită. Trebuie să învăţ să fac un skin nou pentru blogu ăsta, că la hi5 îs o grămadă existente, dar aici nu. Aici trebe' să mă chinui să fac eu unul, sau să caut pe gugăl.com skinuri gata-făcute. E mai fain aşa. Te face să te simţi un blogger adevarat, de-ăla care nu plateşte.

Mulţumiri? Sigur! Mulţumesc celor care m-au "împins de la spate" şi celor care nu m-au "lasat singură in durerea mea", deşi şi-ar fi dorit să îşi facă tema la chimie. (Sper să vă recunoaşteţi)

4 comentarii:

  1. sunt curioasa cine te-a pus sa iti faci :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eh. pe unul dintre cei 2 persoane care m-au pus să mi-l fac cunoşti. acum trebuie să întrebi fiecare persoană comună dacă m-a pus să îmi fac blogul. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. danke shön! >:D< Mă dau şi pe Deutsch. Sunt mândră de mine.

    RăspundețiȘtergere