25 nov. 2009

iPod Touch

Ţin să menţionez că încep să nu mai suport netul, pentru că merge prost şi se blochează tot comp'u de la el. O să ajungă scris pe lista ruşinii, adică pe capacul meu de la veceu'. Ai grijă, tu, net'! Că nu glumesc.

Îmi doresc un iPod Touch. I-am dat nume. Îl va chema iiiPuricele Traian. Ar trebui să fie mândru de viitoarea sa mamă grijulie, care i-am dat nume înainte să iasă din avion (bănuiesc că vine din Canada, deci e străin, va trebui să îl învăţ româneşte). O să avem atâtea amintiri plăcute împreună. Poate o să am şi net la şcoala şi acasă şi oriunde merg cu el. Voi putea scrie posturile de pe el. Nu-i aşa că şi voi la-ţi iubi pe Traian? Toată lumea îl va iubi. Mai ales eu. Şi o să scap de Puiuţ a lu' Denisa, pe care tot eu l-am botezat, parcă atunci când m-a păcălit mă-sa (da, tu Denisa!) că l-a scăpat pe jos şi s-a spart. Nu s-a spart. E sănătos tun. Când o să mai merg şi eu la şcoală o să mă joc cu el şi o să ne înţelegem foarte bine, la fel cum am făcut şi până acum (eu şi Puiuţ). Pe mine toate iPod'urile mă iubesc. Nu e aşa greu de crezut având în vedere faptul că nu am scăpat niciunul pe jos până acum.

Sper să primesc un iPod Taci de Crăciun. Mai e atâââââât de muuult până la Crăciun.

Recunosc că am pretenţii mari de la Traian, dar merit. Dar totuşi, nu sunt aşa mari pretenţile. Vreau să fie generaţia a3a. Problema este că generaţia a3a are doar iPod'uri de 32GB şi 64GB. Eu îl vreau pe ăla de 32GB. Deci, rezultă că nu sunt pretenţioasă, nu?

De vreo lună sau mai mult mă tot plâng la ai mei că vreau aşa ceva. Mi-au zis " Îţi luăm, îţi luăm.." O să îmi ia de Crăciun, fir-ar. Măcar o să primesc :)

  1. P.S: de aia am pus şi iPod'u ăsta Touch aci', pe blog. Ca să îmi aducă aminte de Traian. Apropo, el e Pityke Touci.
  2. P.S: ştiu că îmi citiţi blogul (da, voi) !

Un comentariu: