24 nov. 2009

Tehnici esenţiale de comandare a unei Pizza

Tocmai am primit pizza de la Pizzeria Thalia. Deşi stau la 10 minute pe jos de Pizzeria Thalia, eu am comandat-o pentru că sunt in pijamale şi nu am chef să mă schimb şi să merg până la pizzerie singură şi să stau să aştept acolo tot singură. Plus că sunt încă răcită şi nu am voie să ies din casă. Revenim la pizza pe care am comandat-o. Am comandat o Prosciutto. Nu Prosciutto-Funghi, doar PROSCIUTTO. Plus porumb. Îmi place pizza cu porumb. M-am enervat din prima clipă când am comandat-o. Pentru că eu sunt fraieră si draguţă cu tanti-vacă de la telefon, iar ea e o scârbă. O vacă ar fi mai amabilă. Aştept pizza 45-50 de minute, o oră. Vine. Sună nenea la interfon. Mă cheamă jos pentru pizza (stau la bloc, la etajul 4). Mă supăr. Ţip un daiiimn şi sperii pe Schmuckey, porcul-de-guineea (a se citi Şmuchi). Cobor până la 2. Uit banii. Urc. Iau banii. Cobor. Iau pizza. Urc. Deschid: Prosciutto-FUNGHI. Explodez. Nu mai comand pizza de acolo niciodata (minciună). Am început să dau jos ciupercile de pe pizza. Nu reuşesc. Porumbul este prea puternic, o iubeşte pe ciupercă. Îi mânc pe amandoi. Asta e. Data viitoare când comand o pizza voi urma urmatoarele instrucţiuni:

  1. Scrie pe o foaie, fiţuică, foicică, whatever toate detaliile: Pizza dorită, Strada, Numărul de telefon, că şi asta le trebe, să îţi dea bip'uri noaptea.
  2. Când răspunde tanti bâlbâiete şi hotărăştete si răshotărăştete de o grămadă de ori. Să se sature vaca. Nu mulţumi, sau dacă nu te poţi abţine, mulţumestei urât.
  3. Durează prea mult? Anulează comanda. Mai există o grămadă de pizzerii în Timişoara şi în apropierea ei.
  4. Când vine nenea cu pizza încearcă să îl laşi să aştepte la uşă cât de mult poţi. Cât te ţine stomacu, că doar vrei pizza aia. Lasă-i bacşiş. E cool să laşi bacşiş.
  5. Dacă vrei pizza Prosciutto aminteşte-ţi să-i reaminteşti la vaca de la telefon că Prosciutto nu are ciuperci, că de aia se numeşte Prosciutto şi nu Prosciutto-Funghi!

5 paşi foarte simpli de urmat. Eu nu i-am urmat şi aţi citit ce s-a întâmplat. Data viitoare îi voi urma şi se va întâmpla altcumva. Ştiu asta! O simt!

4 comentarii:

  1. Ce nu ai voie sa faci? sa iesi din casa? sigur?:))

    Frumos post si frumoasa intamplare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina nunta visurilor tale . Dar a mea este mai romantica . A ta ii ii freaky . :))
    Dar faina ;*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: daca esti cine cred eu ca esti a fost o exceptie. 3 exceptii. :">

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am comandat de la Thalia si nu mi-au mai adus pizza o.O

    RăspundețiȘtergere